Echipa de junioare III a secției de volei a ACS Kids Tâmpa Brașov va disputa trei meciuri în acest final de săptămână, în cadrul turneului cu numărul 5 din cadrul Campionatului Național – Divizia Speranțe.

Vineri, de la ora 16.00, fetele noastre întâlnesc pe ASC Juvenil Brașov, iar sâmbătă au programate două partide: de la ora 10.00 cu CSȘ Târgu Mureș, respectiv de la ora 18.00 cu ASC Bravol Brașov.

„Este vorba despre ultimul turneu din faza grupelor pentru echipa de junioare III. Suntem în al doilea an de activitate a secției, al doilea sezon al fetelor și ne bucurăm mult că ele au crescut de la joc la joc. Chiar dacă victoriile nu sunt constante, progresul lor este unul vizibil și constant. Nu mizăm pe rezultate la fiecare meci, ci pe evoluția echipei și a fetelor, individual, din punct de vedere tehnic, tactic… Este normal să procedăm astfel, dacă vrem să avem parte de o creștere sănătoasă, mai ales ținând cont de timpul scurt de funcționare pe care îl avem față de adversarii noștri”, a declarat George Andrei, antrenorul echipelor de volei de la ACS Kids Tâmpa.

Partidele din Turneul 5 se vor desfășura la sala Clubului Sportiv Școlar Brașovia, din cartierul Bartolomeu.

Succes, fetelor!