Echipele U16 și U15 de la ACS Kids Tâmpa Brașov au intrat pe „ultima sută de metri” a pregătirilor, cum se spune, înaintea reluării campionatului în Liga Elitelor. Cele două echipe, antrenate de Florin Nistoroschi (ajutat la U16 de Laurian Păun), au avut o perioadă aglomerată de la începutul anului, cu câteva jocuri amicale, cu participări la competiția de casă, Cupa Prieteniei, din cadrul Brașov Indoor Cup 2020, dar și cu antrenamente solicitante pentru pune la punct ultimele detalii înaintea reluării aventurii în cea mai puternică competiție de juniori din România.
De altfel, Kids Tâmpa U15 a și câștigat ediția 2020 a Cupei Prieteniei, după o evoluție foarte solidă, care le dă speranțe „urșilor” în perspectiva ultimei părți a sezonului regulat din Liga Elitelor. Totodată, cei mai mici dintre elevii lui Nistoroschi au disputat sâmbătă, un amical, contra celor de la Concordia Chiajna, pierdut cu 1-3.
De partea cealaltă, Kids Tâmpa U16, deja calificată în play-off-ul Ligii Elitelor, s-a axat pe antrenamente la baza proprie, în care cei doi tehnicieni, Nistoroschi și Păun, au încercat să aducă un plus în jocul „urșilor”. Plus de care este nevoie în play-off, în condițiile în care vor da peste echipe din ce în ce mai puternice. Brașovenii au jucat și un meci amical, câștigat cu 1-0 contra rivalilor din campionat, FK Miercurea Ciuc.
„Am încercat să facem mai multe meciuri de verificare, dar, din păcate, starea terenurilor nu ne-a permis acest lucru. Vremea a fost una schimbătoare, iar asta nu a ajutat deloc terenurile, nici pe ale noastre, nici pe cele ale posibililor adversari, astfel că nu am putut să avem mai multe întâlniri în care să facem reglaje în jocul nostru. Ne-am pregătit însă foarte bine și asta se va vedea în jocurile oficiale. Sperăm totuși să mai avem câteva teste în cele aproximativ două săptămâni până la reluarea campionatului. Oricum, pregătirea efectuată în acest debut de 2020 ne dă încredere că vom putea face o figură frumoasă la ambele categorii de vârstă”, a declarat Florin Nistoroschi.